Mens zijn

We zijn mensen, een ziel in een lichaam. Die ziel heeft misschien al meerdere levens gehad. Als we doodgaan, dan gaan we terug naar het licht. De bron. Daar waren we ook al voordat we ervoor kozen om weer te gaan leven. Ik gebruik zelf nooit het woord doodgaan, maar heengaan of overgaan, omdat voor mij de ziel de aarde verlaat en naar de hemel gaat. In mijn waarheid komen we op aarde om te leren om zo steeds meer verlicht te raken zodat we uiteindelijk niet meer naar het aardse bestaan hoeven terug te keren. Alles is energie, frequentie, trillingen. Naarmate we meer vanuit ons innerlijke ziel kunnen leven in vertrouwen, des te hoger je komt te zitten in je energie. Hierbij wil ik wel benadrukken dat hoger voor mij niks heeft te maken met beter.

Vanuit vorig levens kunnen we gevoelens meenemen naar dit leven. Dit kunnen onverwerkte stukken zijn, die misschien in dit leven weer aangeraakt worden. Dit kan aanvoelen als een onverklaarbare emotie, terwijl dit wel degelijk als waar aanvoelt. Als we heengaan dan gaan we naar het licht onder begeleiding van onze gidsen, engelen en helpers. Sommige zielen zijn nog zoekende en die blijven nog even op de aarde. Die maken dan even gebruik van de energie van andere mensen die zij misschien als het licht zien. Deze dolende zielen of entiteiten mogen geholpen worden naar het licht.

Bewust-zijn betekent voor mij een toestand waarin je eenheid, liefde en licht ervaart. Een verruimende energie die reikt tot in het oneindige. Hier is geen denken, of alleen gedachten die voorbijgaan. Er is een ervaring van rust, ruimte of leegte. Het is niet een moment van in het nu leven. In mijn ogen gaat het juist niet om de tijd. Er is acceptatie en compassie voor je eigen verleden, zowel in dit leven als in vorig levens. Er is nieuwsgierigheid, overgave en vertrouwen in je pad in dit leven. Alles samen vormt een bewustzijn van volledige vrede. Denkbeelden, overtuigingen of belemmeringen van buitenaf zijn niet aanwezig, omdat dit niet tot jouw waarheid behoort. Je bent weer terug bij je eigen bron. Daarin bestaat alleen licht en onvoorwaardelijke liefde. Er is geen ego ik. Er is geen ego jij. Er is geen ego wij. Er is een. In liefde.

In dankbaarheid

In mijn leven

In liefde

In spiratie